Tuodaan yhdessä naisten kanakoiraharrastusta, metsästystä ja Ladies’ trial kilpailua esille iloisessa hengessä sosiaalisessa mediassa. Voit osallistua niin monella kuvalla tai videolla kuin haluat.

Osallistuminen on helppoa, tägää kuvasi tai videosi #ladiestrial2019. Kuvauksen aiheena nainen, koira, metsästys, koiran koulutus tai joku näistä. #ladiestrial2019 tägätyt kuvat ja videot tulevat näkymään myös Ladies’ Trial -nettisivuilla.

Kilpailu alkaa 1.4.2019 ja päättyy 7.9.2019 klo 21. Oulun kanakoirakerho ry. arpoo parhaimmista kuvista palkinnon voittajan finaalipäivänä.


 

Instagram kilpailun säännöt

Ladies’ Trial Instagram-kilpailun #ladiestrial2019 viralliset säännöt.

Osallistu kilpailuun Instagram-päivityksellä tunnisteella #ladiestrial2019 syyskuun 7. päivä klo 21. mennessä.

JÄRJESTÄJÄ
Kilpailun järjestää Oulun kanakoirakerho ry. yhteistyössä Ultracom Oy:n kanssa.

KILPAILUAIKA
Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla Instagram-päivitys #ladiestrial2019 -tunnistetta käyttäen julkisella Instagram-tilillä. Kilpailuaika on 1.4.2019 – 7.9.2019 klo 21. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita päivityksiä ei oteta huomioon.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN
Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla Instagram-päivitys #ladiestrial2019-tunnistetta käyttäen. Tunnusta käyttämällä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt. #ladiestrial-kilpailuun voi osallistua, vaikka ei osallistuisi varsinaiseen tapahtumaan. Osallistumisoikeutta ei ole rajoitettu, ainoastaan kilpailun parhaimpien kuvien valintaan osallistuvilla henkilöillä ei ole oikeutta osallistua kilpailuun.

Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa kuvaa, ja että hänellä on kaikilta kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä suostumus kilpailuun osallistumiseen. Osallistuja vastaa kuvien sisällön sopivuudesta. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

OIKEUDET KUVIIN JA VIDEOIHIN
Osallistuja luovuttaa kilpailun järjestäjille (Oulunkanakoirakerho ry. ja Ultracom Oy) oikeuden käyttää kilpailuun ladattuja kuvia ja videoita viestinnässään ja markkinoinnissa ilman erillistä korvausta ja suostumusta.

VOITTAJAN VALINTA
Oulun kanakoirakerho ry. valitsee kymmenen parasta kuvaa yhdessä yhteistyökumppani Ultracomin kanssa ja arpoo näistä kuvista kilpailun voittajan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti kyseistä Instagram-päivitystä kommentoimalla ja voittaja kerrotaan myös Ladies Trial -kilpailun palkintojenjaossa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja.

PALKINNOT
Voittaja saa Ultracom Avius pannan (arvo 649 €).  Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa mikäli voittajaa ei tavoiteta kisapaikalta palkintojenjako -tilaisuudesta 8.9.2019.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Kilpailun järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Kilpailun järjestäjä ei myöskään ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.

HENKILÖTIEDOT
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja FB-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.