Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 1.7. klo 9:00. Mukaan mahtuu 40 koiraa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomake tulee tälle sivulle, ja ilmoittautumisjärjestys on lomakkeen lähetykseen liitetty aikaleima.

Koska Niesta sattuu samalle viikonlopulle, olemme sopineet Niestan järjestäjien kanssa, että lauantaina Ladies Trialista karsiutuneilla koirilla on mahdollisuus startata Niestassa sunnuntaina.

Tiedustelut ja lisätietoja koetoimitsija Antti Kokko 040 5917 829/suoherra(at)gmail.com.

Ohjeet

1. Täytä ja lähetä sähköinen ilmottautumislomake, joka avautuu ilmoittautumisajan alkaessa tällä sivulla 1.7.2019 klo 9:00

2. Jää odottamaan vahvistusta ilmoittautumisesta koetoimitsijalta. Koetoimitsija käy saapuneita sähköisiä ilmoittautumisia läpi ensimmäisen kerran noin viikon kuluttua ilmoittautumisajan alkamisesta ja ilmoittaa 40:lle ensimmäisenä ilmoittautuneelle että heille on varattu paikka Ladies’ Trialiin. Heille joilla kävi niin huono tuuri että eivät suoraan mahtuneet mukaan, koetoimitsija ilmoittaa että ovat varapaikalla.

3. Mikäli saat ilmoituksen että olet koepaikan Ladies’ Trialiin saanut, maksa osallistumismaksusi tilille: FI93 8000 1670 1040 59/Oulun kanakoirakerho ry. 60€. Viestiksi koiran ja ohjaajan nimi.
Toimita maksukuitin kopio koetoimitsijalle kalenteriviikon kuluessa siitä kun koetoimitsija on sinulle koepaikasta ilmoittanut. Koetoimitsija pitää koepaikkaa kalenteriviikon varattuna ja mikäli maksukuitin kopiota ei viikon sisällä kuulu, varaus peruuntuu ja koetoimitsija jakaa koepaikan ensimmäisellä varasijalla olevalle.

 

Omistajan tiedot

Nimi

Lähiosoite

Postinro

Paikkakunta

Puhelinro

Sähköposti (pakollinen)

Koiran tiedot

Koiran nimi

Rekisterinumero

Syntymäaika

Rotu

UrosNarttu

Koeluokka

NUOAVOVOI

Ohjaajan lisätiedot

Koiran ohjaaja jos eri kuin omistaja

Ohjaan Ladies' Trialissa useampaa koiraa, koirien nimet: